kapetan amerika zimski vojknik„KAPETAN AMERIKA – ZIMSKI VOJNIK“ premijerno 9. aprila

Premijera filma „KAPETAN AMERIKA – ZIMSKI VOJNIK“, održaće se u sredu, 9. aprila u novom bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centre.
Ovaj film je proteklog vikenda na svetskom nivou zaradio preko 303 miliona dolara i time se značajno istakao među Osvetnicima!
Na vama je da proverite zašto, a mi vam savetujemo to učinite već u sredu, 9. aprila, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center!
Od 10. aprila, omiljeni Marvelov Osvetnik stiže i na redovne bioskopske repertoare, a biće dostupan i u 3D i u 2D tehnici.
Posle kataklizmičnih događaja u Njujorku s Osvetnicima, Marvelov film „Kapetan Amerika – Zimski Vojnik“ pronalazi Stiva Rodžersa, ili Kapetana Ameriku, kako živi mirnim životom u Vašingtonu i pokušava da se prilagodi modernom svetu. Ali kad njegove kolege iz ŠILD-a pretrpe napad, Stiv će se upetljati u mrežu intrige koja preti da ugrozi ceo svet. Udružen sa Crnom Udovicom, Kapetan Amerika će pokušati da razotkrije ogromnu zaveru dok će se boriti sa profesionalnim ubicama poslatim da ga zauvek ućutkaju. Kad otkriju kakav je čitav zločinački plan, Kapetan Amerika i Crna Udovica će potražiti pomoć novog saveznika Sokola. Međutim, uskoro će se naći u borbi s neočekivanim i moćnim neprijateljem – Vojnikom Zime.

Povezana vest:  Pirana 3DD u bioskopima od 21. juna