KartaHeineken vodi na polufinale UEFA Lige šampiona, „Match your half ticket and go to the game“ nagradni konkurs traje do 10. aprila

Kako se ovogodišnja sezona UEFA Lige šampiona bliži kraju, neizvesnost ko će poneti titulu najboljeg evropskog kluba raste, a svaki verni ljubitelj fudbala sanja o tome da prisustvuje nekoj od odlučujućih utakmica. Heineken, vodeći svetski premium brend, koji je već devetu godinu za redom jedan od glavnih pokrovitelja najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja, pokrenuo je nagradni konkurs „Match your half ticket and go to the game“, koji će najkreativnije ljubitelje fudbala i kvalitetnog piva odvesti u nesvakidašnju avanturu – na polufinalnu utakmicu UEFA Lige šampiona.
Četiri maštovita ljubitelja vrhunskog svetskog fudbala će već krajem aprila imati priliku da uživo prate jednu od polufinalnih utakmica, uz svoje omiljeno pivo, Heineken. Sve što treba da urade je da kupe Heineken u odabranim marketima i kafićima širom Srbije, uz koji će dobiti Match your half ticket greb karticu. Jedinstven kod svake greb kartice učesniku konkursa omogućava unošenje najoriginalnijeg odgovora na pitanje: „Imate jednu polovinu karte za polufinale, šta ste spremni da učinite za drugu polovinu?“, koje se nalazi na sajtu http://www.heineken.rs/.
Potraga za drugom polovinom karte trajaće do 10. aprila 2014. godine, a poznati sportski komentator Miloš Šaranović će zajedno sa Heineken timom odabrati najkreativnije odgovore.

Povezana vest:  Terzić i Vazura o VAR, derbiju, Stojkoviću....