family day 4 628x353

Porodični dani u bioskopu Cineplexx 12. i 13. aprila uz nastavak animirane avanture „RIO 2″

Drugog vikenda u aprilu mesecu u bioskopima Cineplexx će se održati Cineplexx porodični dan uz prikazivanje najnovije animirane 3D avanture „Rio 2″. Svi posetici bioskopa Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će imati priliku da učestvuju u tematskim aktivnostima specijalno pripremljenim za njih u subotu, 12. aprila od 12 do 17 časova, dok će u tek otvorenom bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center porodični praznik trajati dan duže.
Plavko, Biserka i njihovo troje dece, nakon što se usude da napuste svoj magičan grad i zapute u divlju Amazoniju radi porodičnog okupljanja, shvataju da se nalaze u pravoj džungli.
Plavko koji je potpuno van svog elementa i na zemlji koju ne poznaje, mora da se suoči sa svojim najstrašnijim protivnikom – očuhom, izbegavajući pritom Najdželov đavolski , osvetnički plan. Svi omiljeni junaci iz prvog dela filma Rio 2, ponovo se vraćaju!
Glasove glavnim junacima u filmu „Rio 2″ su pozajmili Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Milan Antonić, Srđan Timarov i Marko Marković.
Za sve posetioce bioskopa Cineplexx u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti, dok će Porodični dan u Cineplexxu Ušće da uveličaju članovi ekipe filma koja je pozajmila glas glavnim junacima. Uz svaku kupljenu kartu za animirani film ,,Rio 2″ posetioci dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“.
Na repertoaru tokom 12. i 13.aprila će biti i popularni, filmski 3D hitovi „Gospodin Pibodi i Šerman“, „Ćurke na slobodi“ i „Zaleđeno kraljevstvo“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Povezana vest:  Džerard Batler želi ulogu u filmskom mjuziklu