Osveta-na-zenski-nacin 11Treba li oprostiti prevaru? Svaka druga Beograđanka bi se potrudila!

Povodom komedije „Osveta na ženski način“, koja se od juče prikazuje u domaćim bioskopima, u „Greenet“ kafeterijama širom grada sprovedena je mini anketa o muško-ženskim odnosima i vernosti u vezi.
Saznali smo da je 50 % žena koje su učestvovale u anketi, to jest svaka druga ispitanica saglasna da prevara može da se oprosti, da to zavisi od mnogo faktora, i da osveta nije u njihovom stilu. Nakon prevare obratile bi se najboljim drugaricama i sa njima podelile jade. Međutim, 20% ispitanih žena oprostilo bi prevaru ako ih je partner prevario po prvi put i svoje nedoumice bi zadržale za sebe.
Interesantno je da 20 % ispitanih žena nikada ne bi oprostilo prevaru.
Preostalih 10% anketiranih žena tokom osvete zbog prevare primenile bi drastične mere – umočile partnerovu četkicu u toalet, davale mu ženske hormone i koristile usluge privatnog detektiva.
Na pitanje kako bi glasila kratka poruka prevarenoj drugarici Beograđanke su poručile:

Povezana vest:  Za La La Land najviše nominacija za nagrade Bafta

„Otputuj negde, biće ti lakše.“
„Sve se vraća sve se plaća.“
„Da je dobar ne bi bio bivši.“
„Kupiću ti ja makaze za voće!“
„Varati druge – put je da prevarimo sami sebe.“

„Rapsody Travel“ nagradio je najkreativniju poruku prevarenoj prijateljici nezaboravnim putovanjem za tri prijateljice: „Skini tu razmazanu šminku, sredi se. Spakuj u kofer omiljenu haljinu, najdraže štikle i pravac Espana Break“.

Povezana vest:  Green Party povodom premijere filma "Green Hornet 3D"!

Možda najzanimljivije od svega je da je u anketi samoinicijativno učestvovalo i nekoliko muškaraca, koji su kratko poručili ženama kako da se nose sa prevarom:

„Ko ga šiša, idemo na more!“
„Ne obaziri se!“
„Budala.“
„Prevari i ti njega, biće ti lakše.“
„Dođi na pivo!“