MAMULA Franco NeroFilm „Mamula“ od danas u bioskopima

Domaći igrani film sa međunarodnom glumačkom ekipom „Mamula“, posle premijere na ovogodišnjem Festu i projekcija na internacionalnim festivalima, od danas će biti na redovnom bioskopskom repertoaru, najavio je distributer „Tak vižn“.
Reditelj Milan Todorović, poznat po debiju sa hororom „Zona mrtvih“ (zajedno sa Milanom Konjevićem), ponovo je snimio žanrovski nesvakidašnji film za srpsku kinematografiju, ovoga puta u domenu fantastike.
Glavne uloge igraju svetska zvezda Franko Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović i Natali Burn, a u ekipi su i Slobodan Stefanović, Miki Krstović, Zorana Kostić Obradović, Sofija Rajović i drugi.
Priča počinje kada dve američke turistkinje dolaze u Crnu Goru da posete prijatelja. Na napuštenom ostrvu Mamula upoznaju misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku, zapravo sirenu koja se pretvara u krvožednog monstruma.
„U pitanju je uzbudljiva vožnja sa mračnim preokretom, začinjena domaćim etno momentima i svetski poznatim mitovima i legendama“, ističe reditelj.
Koproducenti su „Viktorija film“ i kompanije Jerry Catering Service, Digitalkraf i Media Plus.

Povezana vest:  Tom Hardi kao Venom na Comic night događaju u bioskopima Cineplexx