kuca velikog madjionicaraMagična premijera filma „Kuća velikog mađioničara“

Animirani 3D spektakl „Kuća velikog mađioničara“ biće od 8. maja na redovnom bioskopskom repertoaru, najavio je danas distributer „Blitz Film & Video“.
Ova savremena basna u kojoj su glavne uloge poverene simpatičnim životinjama nudi zabavu za najmladđ, ali će i starija publika uživati u specijlnim efektima. Trodimenzionalna animacija vodi gledaoce u svet magije i ccarobnjaka, u opasnu avanturu kroz dvorac misterioznog mađioničara.
Glavnu ulogu u srpskoj verziji filma nosi doajen našeg glumišta Milan Lane Gutović.
Prema sinopsisu, napušteni mladi mačak Munja, tražćhi utočište od nevremena, ušunja se u tajanstveni dvorac u vlasnisstvu starog mađioničara. Mađioničar ga prihvati i Munja se vrlo brzo prilagodi novoj sredini i novim ukućanima.
Međutim, kad mađioničar Lorens nenadano završi u bolnici, njegov nećak pokuša da ga izigra i proda kuću. Tada Munja i njegovi novi prijatelji koriste sve trikove kako bi zaštitili mađioničara i spasili svoj tajanstveni dvorac od prodaje.
Distributer „Blitz Film & Video“ pozivamo sve koji vole animirane filmove da se pridruže na zajedničkom druženju u okviru Porodičnog dana 11. maja od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu uz niz aktivnosti specijalno pripremljenih za najmlađe. Ovaj magični dan je prava prilika da sa svojim mališanima pogledate jedinstveno 3D ostvarenje ali i da se družite sa glumcima koji su udahnuli život simpatičnim likovima u filmu.

Povezana vest:  Premijera filma Katanac za bol 14. april u Koloseju Multiplex