pazar suboticaKorać: Ne idu nam u prilog priče o Šimićevom nameštanju

Portparol Novog Pazara Redžep Korać izjavio je danas da priče da je golman tog fudbalskog superligaša Marko Šimić nameštao utakmice ne idu u prilog klubu.
-Svakako da takve priče najmanje idu u prilog klubu. Mi ćemo obaviti razgovor sa Šimićem, kako bi zaštitili svoje interese – rekao je Šimić radiju Sto plus.
Neki portali su posle subotnjeg poraza Novog Pazara od Spartaka u Subotici (2:3) podsetili da je Šimić pre pet godina, dok je branio za hrvatsku Kroaciju iz Sesvetea, bio optužen da je nameštao utakmice.
-Šimić bi na kladionici odigrao da će Kroacija primiti tri gola, a onda ih na utakmici primio i uzeo novac – tvrdio je tadašnji predsednik hrvatskog kluba Zvonimir Zubak, a preneo portal Indeks.
Šimić (28) nije bio dostupan za komentar, a u Novi Pazar je došao u zimskom prelaznom roku. On je branio na 10 utakmica, a na poslednjih šest je 12 puta savladan.
Protiv Crvene zvezde (0:1) i Donjeg Srema (1:2) primio je golove udarcima sa više od 35 metara, dok je u porazu Novog Pazara u Kruševcu (1:2) nespretno reagovao kod oba pogotka domaćina.
Marko Šimić je u Subotici loše procenio centaršut Vladimira Torbice, posle čega je Ilija Radović pet minuta pre kraja doneo pobedu Spartaku.

Povezana vest:  Kokeza: Ponosim se podrškom klubova iz cele Srbije

PHOTO: FK Novi Pazar