zac-efron-john-john-denimZac Efron: Ne stidim se svojih teen filmova

Za razliku od Miley Cyrus koja je u više navrata izjavljivala da bi svoju teen karijeru najradije izbrisala kad bi mogla, Zac Efron kaže da je ponosan na svoj status teen zvezde.
Štaviše, mladi glumac koji se proslavio ulogom Troya u teen hitu ‘High School Musical’ kaže da bi čak radio snimio reunion ‘HSM’.
U intervjuu za magazin zgodni glumac kaže da mu je bio bilo drago što je bio deo ‘HSM’.
-Srećan sam što sam imao priliku da glumim u ‘High School Musicalu’. Puno sam tamo naučio i sigurno ne bih danas bio gde jesam da nije bilo ‘HSM’. Volim naše fanove. Još i danas potpisujem autograme vezane uz ‘HSM’. Da li bih snimao nastavak? Naravno! – poručio je 26-godišnji Zac kojeg ćemo ove nedelje videti i u filmu ‘Loše komšije’ (Neighbours) koji stiže u naša bioskope.
U tom filmu Zac igra razuzdanog člana studentskog bratstva koji mladom bračnom paru s bebom (Seth Rogen i Rose Byrne) život pretvaraju u pravi pakao nakon što se doseli s kolegama iz bratstva u njihov mirni kraj.
Inače, Zacovo otkriće da je imao problema s zavisnosti iznenadilo je njegove fanove. Glumac je neko vreme proveo u rehab klinici, a pričalo se i da je pred bankrotom.

Povezana vest:  Dakota Fanning i Kristen Stewart – poljubac u filmu „The Runaways“