Edge of TomorowEKIPA FILMA NA RUBU VREMENA PRKOSI ZAKONIMA FIZIKE

Dan pre dolaska u srpske bioskope , 29.maja , zvezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera NA RUBU VREMENA, Tom Cruise i Emily Blunt i redItelj Doug Liman (Bornov identitet, G. i gđa. Smith) upusti će se u pravu trku s vremenom prisustvujući trima svetskim premijerama koje će se s razmakom od nekoliko sati održati u Londonu, Parizu i Njujorku.
Poput glavnog junaka filma NA RUBU VREMENA pukovnika Vilijama Kejdža (Cruise) koji se nađe zarobljen u vremenu, slavni će trojac 29. maja u 7 ujutro biti na crvenom tepihu u Londonu (u kojem radnja filma i započinje), u 14 sati u Parizu, a iste večeri u Njujorku će prisustvovati američkoj premijeri u 22 sata koja uključuje projekciju s početkom zaista NA RUBU VREMENA—29.maja u 23 59.
Biće to najbolji uvod u impresivnu naučno-fantastičnu blockbuster akciju snimljenu prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hiroshija Sakurazake Sve što moraš učiniti je ubiti.
Više informacija fanovi mogu potražiti na službenoj stranici filma www.edgeoftomorrowmovie.net , a trejler pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Nova komedija Edija Marfija