Biljana Tipsarevic MG 9718mBiljana Tipsarević predstavalja ekskluzivnu modnu kolekciju „La Storia di una donna“

Italijanska kinematografija i njene vanvremenske filmske zvezde univerzalne lepote i upečatljive harizme koje su obeležile 20. i 21. vek daju inspiraciju za novu žensku cruise kolekciju ’14. kojom nam se, po četvrti put, predstavlja Biljana Tipsarević. Revija će se održati 14.maja u hotelu Jugoslavija u saradnji sa brendom Lancia.
Kako Biljana kaže: -Ana Manjani, Monika Viti, Đina Lolobriđida, Klaudija Kardinale, Đulijeta Mesina, Monika Beluči i čudesna „Lolo″ Sofija Loren – odreda otmene, mistične, intrigantne, zavodljive i senzualne, fatalne žene i seks-simboli, plenile su ne samo svojim talentom i snažnom ličnošću već i svojom pojavom, modnim ukusom i besprekornim ličnim stilom.
Izrazito ženstvena, delikatna i raskošna kolekcija Biljane Tipsarevića „La Storia di una donna“ je priča o upravo takvoj, vanvremenskoj ženi, izražena kroz sofisticiranu i glamuroznu modnu viziju, istovremeno smelu, koketnu i pomalo opasnu – od koje doslovno staje dah. Stilski, kolekcija odiše gracioznošću, elegancijom i otmenošću, uz primetnu notu ekskluzivnosti – očekivanu na crvenom tepihu.
Ova kolekcija sinonim je za jednostavnu estetiku, vanvremensku eleganciju, ekskluzivne komade izuzetnog kroja i kvaliteta i brižljivo odabrane detalje vrhunske izrade, što zajedno ostavlja prepoznatljiv i očaravajući utisak.
Biljana je i ovog puta obradovala sve dame luksuznim katalogom kojem je posvećena posebna pažnja.
-Sa uigranim timom uradili smo fantastične fotografije u divnom ambijentu Porto Montenegra prenoseći deo inspiracije kroz lepotu i svu raskoš ambijenta gde smo snimali, predivne prirode primorja i posebnog doživljaja Porto Montenegra. Kao i uvek svaki komad je individualuzovan, izrđen od najkvaitetnijih materijala i na jedinstven način oslikava savršeno elegantnu damu. U ovoj kolekciji odstupam od prepoznatljivog, obično minimalistickog i svedenog kolorita. Ovoga puta paleta boja je razigrana, sunčana, letnja i neodoljivo lepa: od nežnih pastelnih nijansi ljubičaste, preko uvek aktuelne bele i blistavo žute do jarke koralno crvene. Na trenutak gledajući kolekciju stičete utisak da su pred vas prosuti svi izlasci i zalasci sunca na italijanskoj rivijeri – upućuje nas Biljana.
Okosnicu kolekcije kao i do sada čine haljine – dnevne, savršene za laganu šetnju po sunčanom danu, zatim zavodljive korset haljine, istovremeno lagane i lepršave duge večernje haljine za devojke koje žele da izgledaju nežno i romantično. Kolekciju upotpunjuju super seksi i šik kratke haljine za leto iz snova, neizbežne koktel haljine, odlično skrojeni sakoi i šortsevi za one koji preferiraju urban, sofisticiran look i prelepi jednodelni kombinezoni različitih dužina za svaku priliku. Noviteti u kolekciji su venčanice za moderne mlade.

Povezana vest:  'Abercrombie & Fitch' angažuje 80 manekena iz Srbije i regiona za lanac radnji u Dubaiju