xmen premijera njujorkPremijera filma ,,X-men: Dani buduće prošlosti“ u Njujorku

Ekipa filma ,,X-men: Dani buduće prošlosti“ okupila se u Njujorku na premijeri ovog ostvarenja kako bi pozdravila hiljade fanova od kojih su mnogi bili maskirani u X-men junake.
Ovo je prva stanica na neverovatnoj turneji ,,X-men X-perience“ na koju je krenula glumačka ekipa iz filma X-men: Dani buduće prošlosti. Svetske X-men premijere na kojima će prisustvovati sjajni glumci iz filma biće odžane u Londonu, Pekingu, Moskvi, Singapuru, Sao Paolu i Melburnu.
Hju Džekman, Dženifer Lorens, Nikolas Hoult, Majkl Fasbender, Patrik Stjuart, Džejms Mekavoj, ElenPejdž, Piter Dinklidž, Omar Si, Fan Bingbing, Šon Ešmor, Adan Kanto, Ivan Piters, Danijel Kudmor, Bubu Stjuart i Džoš Helman bili su veoma raspoloženi za davanje autograma i poziranje za popularne ,,selfije“. Takođe, pozitivna energija se kasnije zadržala i na ,,afterparty-ju“.
Iako igra Vulverina koji ima moć da se samoisceljuje, Hju Džekman je zapažen sa flasterom na nosu jer je imao drugu intervenciju za otklanjanje dobroćudnog raka kože. Međutim, to ga nije sprečilo da se dobro zabavlja i širi pozitivnu energiju: ,,Sve je ok. Otklonili smo ga pre par dana, sada imam nekoliko šavova, imao sam sreće. Trebalo bi na vreme otići na pregled, a krema za sunčanje je obavezna. Veoma sam zahvalan da smo to primetili na vreme.“
Zgodni Australijanac priznao je kako nije bio potpuno uzbuđen oko ponovnog stavljanja Vulverinovih kandži: ,,Jedan deo mene se žalio što mora da ustaje u 4 ujutru, ali ja sam glumac i kao takav stalno se žalim. Zaista, istina je da sam uživao u ovome više nego ikada.“
Ovo je inače Džekmanov sedmi put da igra Vulverina i razvio je teoriju o popularnosti ovog lika: ,,Vulverin je nalik na Pobesnelog Maksa i Prljavog Harija. On je klasičan arhetip za Holivud. Maršira u ritmu vlastitog bubnja – on je deo tima, ali je takođe kako kažu ovde poprilično loš momak.
U filmu „X-men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi. Glavne uloge tumače Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hali Beri i drugi.
Film X-men: Dani buduće prošlosti u bioskope širom zemlje kreće sa prikazivanjem od 22. maja.

Povezana vest:  Film "U VAZDUHU" od sutra u bioskopima