Maleficent za webSvi vole Grdanu iako je „zla vila“
 
Distributerska kuća Taramounz sa zadovoljstvom obaveštava javnost o sjajnim rezultatima koje je najnoviji hit film „GRDANA – ZLA VILA“ (MALEFICENT) ostvario na našoj teritoriji tokom prvog vikenda prikazivanja.
Fenomenalnu Anđelinu Džoli, kao Grdanu, je na teritoriji Srbije i Crne Gore do sada na velikom platnu upoznalo preko 12 000 gledalaca.
Podsećamo vas da je, sada već svima omiljeno „ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ (FROZEN) prvog vikenda prikazivanja pogledalo preko 10 500 gledalaca.
Ukoliko niste još uvek imali priliku da pogledate fantastično filmsko ostvarenje „GRDANA – ZLA VILA“, preporučujemo vam da to učinite što pre.
Pronađite sklonište od visokih temperatura u svom omiljenom bioskopu, a najpoznatija Diznijeva „zloća“ Grdana će vam zasigurno prirediti nezaboravni doživljaj koji je namenjen svim generacijama!
„Grdana – zla vila“ istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika „Uspavana lepotica“ i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.
Povezana vest:  Film „Vojna akademija 3 – novi početak" premijerno 8. novembra u SAVA CENTRU, 09. novembra u novom bioskopu - CINEPLEXX NIŠ, 10. novembra u ARENI CINEPLEX u Novom Sadu