the-fault-in-our-stars-shailene-woodley-ansel-elgort1Ansel Elgort je novi miljenik tinjedžerki

Ovaj slatki Amerikanac zaludeo je devojke širom sveta nakon što su ga videle u filmu „Krive su zvezde’, ekranizaciji hit knjige za mlade „Krive su zvezde“ Johna Greena koju je kod nas izdala izdavačka kuća Urban Reads.
Ansel Elgort (20) u tom filmu koji će rasplakati ne samo tinejdžere glumi romantičnog Augustusa Gusa Watersa, bivšu zvezdu školskog košarkašog tima, čija se omiljena knjiga temelji na videoigri… Njegov filmski lik veruje u velika herojska dela, on je intelektualac koji uživa u dugim, dobro smišljenim monolozima.
O Gusu Ansel kaže: -Ova je knjiga prepuna predivnih ideja koje vas teraju da ponovo razmislite o životu i o ljubavi. A pri snimanju filma najteže trenutke pomogla mi je prebroditi upravo Shailene Woodley.
Upravo ta nevjerojatna hemija Gusa i Hazel ključna je za celi film, a autor knjige Green kaže da se ona temelji upravo na sličnosti njihovih umova.
-U romanu u jednom trenu se kaže da nema sreće u tome da posedujete nekoga, već da kraj sebe imate suparnika. Mislim da Hazel nema dostojnih suparnika, a Gus je neko ko joj može biti ravan. Isto vredi i za njega.
Zanimljivo je da su Ansel i Shailene već glumili zajedno u hit filmu ‘Drugačija’
-To je zaista sjajno, jer već se dobro poznajemo i povezani smo od ranije. Ansel mi je poput brata, toliko znatiželjno proučava svet i sve u svetu mu je uzbudljivo – rekla je Shailene čiju glumu kritičari ne prestaju da hvale.
U svakom slučaju, za Ansela ćemo sigurno tek čuti u budućnosti.

Povezana vest:  Večeras je počeo jubilarni 40. SOFEST!