Stereo-DVD foto by Stereo TipU najavi novi spot i dokumentarac Stereo Tipa

Predvođena Pajom Bogdanovićem grupa Stereo Tip najavila je završetak spota za numeru „Stereotip“ i kraći dokumentarac o dosadašnjoj karijeri.
Spot za pesmu „Stereotip“ sa prvog albuma, koja je ponovo snimljena, biće montiran kao svojevrsni omaž dosadašnjem radu grupe i obuhvatiće celokupan period od nastanka grupe početkom 2007. godine do danas. Realizacija videa ponovo je poverena produkciji Kan i Lingus i režiseru Ivanu Milenkoviću.
„Stereotip“ je jedna od pet numera sa EP izdanja „Moj svet“, koji se može besplatno preuzeti sa ovog linka http://goo.gl/V5aicb.
Podsećanja radi, spotovi za „Kandidat“, „Moj svet“ i „Javi se“ su već uspešno prezentovani, dok se promocija video klipa za pesmu „Poslednji stih“, po stihovima Milana B. Popovića, najavljuje za početak jeseni.
Uporedo sa spotovima, Stereo Tip će snimiti i kraći dokumentarac, u kome će frontmen Paja Bogdanović predstaviti nastanak, razvoj i brojne izazove kroz koje je prošla grupa u dosadašnjoj karijeri. Priča će biti bogato dokumentovana fotografijama, live snimcima, novinskim člancima i recenzijama.
Dokumentarac će se, zajedno sa spotovima, pojaviti na DVD izdanju „Moj svet“ čije se objavljivanje planira na jesen.

Povezana vest:  Zašto je Džoni Dep pozvao u goste momke One Directiona?