Grdana zla vila plakat

„GRDANA“ I DALJE NAJGLEDANIJA I NAJOMILJENIJA U DOMAĆIM BIOSKOPIMA

Distributerska kuća Taramount ponosno obaveštava javnost da je trenutno najveći Diznijev hit film „GRDANA“ (MALEFICENT) do sada pogledalo preko 55 000 ljudi u Srbiji i Crnoj Gori.
Ovaj film je, sasvim zasluženo, već tri nedelje zaredom prvi na listama gledanosti u našoj zemlji.
„GRDANA“ (Anđelina Džoli) je osvojila srca domaće i strane publike i veoma brzo postala jedan od najgledanijih filmova ove godine.
Ukoliko još uvek niste upoznali Zlu vilu, savetujemo vam da posetite svoj omiljeni bioskop ispravite tu grešku već ovog vikenda.
Dizni nam donosi novi film „Grdana – zla vila“ sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi. Ove godine se obeležava 55 godina od kada je Grdana prvi put bacila zle čini na Uspavanu Lepoticu u istoimenom animiranom ostvarenju daleke 1959. godine. Od tada, Grdana je bila i ostala Diznijeva najpopulanija ‘zloća’. Sada se vraća u igranoj adaptaciji ove bajke u kojoj saznajemo mnogo stvari koje nismo znali o njoj.
„Mnogo sam volela Grdanu kad sam bila mala,“ kaže Džolijeva. „Bila je moj omiljeni Diznijev lik. Plašila sam je se i volela sam je.“ Ova suprostavljena osećanja su zaintrigirala i producenta Džoa Rota. „Mi nju znamo kao hladnokrvnu zlu osobu i ovaj film pokušava da odgovori na pitanje ‘Zašto je takva?’ Želim da publika uđe u svet koji nikada nije videla i da u filmu „Grdana – zla vila“ shvate da niko nije otporan na iskupljenje.“
Reditelj filma „Grdana – zla vila“ dvostruki je dobitnik Oskara, scenograf Robert Stromberg („Avatar“, „Alisa u zemlji čuda“) kome je ovo rediteljski prvenac. Producent je Džo Rot, scenario je napisala Linda Vulverton, a izvršni producenti filma su Anđelina Džoli, Majkl Vjeira, Don Han, Palak Patel, Met Smit i Sara Bredšo.

Povezana vest:  Džek Nikolson: Ne mogu više da zavodim devojke, star sam