Zendaya-Coleman-2014Zendaya otkrila zašto je odustala od uloge

Iako se pisalo da je glumica i pevačica Zendaya Coleman, poznata po seriji ‘Shake It Up’, dobila ulogu u filmu o r’n’b pevačici Aaliyah koja je poginula u avionskoj nesreći sa samo 22 godine, sve popularnija teen princeza znenada se povukla iz tog projekta.
A konačno je poznato i zašto!
-Moje odustajanje nije imalo veze s komentarima hejtera koji su tvrdili da nisam dovoljno dobra, talentovana i dovoljno afroamerikanka! Glavni razlog je to što nisu bila rešena sva autorska prava za muziku, produkcijski se tome loše pristupilo i osetila sam da to nije to. Čak sam napisala pismo porodici pevačice Aaliyah, ali na kraju nisam ništa uspelada rešim. Zato sam odlučila da se povučem iz svega – rekla je Zendaya u videoklipovima na Instagramu.
Dodala je i da želi sreću Nickelodeonovoj zvezdi Alexandri Shipp, koja se proslavila ulogom KT Rush u TV seriji ‘ House of Anubis’, koja je angažovana umesto Zendaye.
-Čestitam novoj glumici koja će igrati Aaliyah. Samo se nadam da neće morati nositi se s mržnjom i ružnim komentarima koje sam morala trpeti. Zapamtite da smo svi ljudska bića koja pokušavaju raditi ono što vole. Okrenimo se pozitivnim stvarima, a ne diskriminaciji i mržnji – poručila je Zendaya.

Povezana vest:  Uskoro novi sinhronizovani film: Asteriks i bogovi