Taylor Lautner akcioni heroj

 

Mlad_mesecTaylor Lautner ne izgleda samo kao superheroj ali će se uskoro pojaviti na filmskom platnu kao jedan od njih!

Ovaj sedamnaestogodišnji srcolomac koji se probio uz novi film Twilight sage. Osvojio je fanove sjajnom glumom i izgledom vukodlaka Jacob Black u Mladom mesecu. Iz Holivuda stiže vest da mu je Paramount dao glavnu ulogu u sledećem blokbasteru ove kompanije sa radnim n azivom “Max steel”. Reditelj ovog filmskog ostvarenja biće Joe Roth (Hellboy II (2008), Alice in Wonderland (2010), Mona Lisa Smile (2003)…) a film je baziran na liku – igrački Max Steel koja je izuzetno popularna Mattelova zanimacija za dečake, pogotovo preko bare. Producenti smatraju da će Taylor odlično odglumiti ali da će pored tinejdžera i tinejdžerke pohrliti u bioskpe, samo zbog njega.

Povezana vest:  Džon Mur režira Umri muški 5

Mattel je nedavno objavio, takođe, da, insirisani mladim Taylorom, odnosno njegovim likom iz Mladog meseca da će u prodaju, u februaru naredne godine, pustiti i Barbbie lutku sa njegovim likom. U isto vreme u prodaju će biti pušten i DVD sa drugim delom Twilight sage New Moon.

Nova zvezda Holivuda ima izuzetno zgusnut raspored u godini koja nam stiže jer pored novog filma snimaju se četvrti a možda i peti deo Sage. Film  “Valentine’s Day” gde Taylor glumi glavnog lika Tylera Harrintona, u ovom ostvarenju koje će ugledati svetlost dana a, gle čuda, baš na Dan zaljubljenih (14. februar). Oba Taylora iz pomenutog filam Dana zaljubljenih (Taylor Lautner i Taylor Swift) viđeni su zajedno prošlog četvrtka uveče na Beverly Hillsu kako piju “zamrznuti jogurt” a prethodno su večerali u restoranu Benihana.