Nindza kornjace„NINDŽA KORNJAČE“ STIŽU U VAŠ GRAD

eogradska premijera 3D filma „NINDŽA KORNJAČE“ (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) održaće u sredu, 13. avgusta u 19h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.
Novosađani će takođe imati čast da pogledaju ovaj film među prvima u našoj zemlji, premijernom projekcijom istog dana u 18h u bioskopu Arena Cineplex.
Rafaelo, Donatelo, Mikelanđelo i Leonardo su se vratili. Ako želite da im se među prvima pridružite u najluđoj avanturi ove godine, savetujemo vam da obezbedite karte za premijeru na vreme.
Od četvrtka, 14. avgusta, „NINDŽA KORNJAČE“ stižu na repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Otvoreni Univerzitet (Subotica), Art (Užice), Ekran (Sombor), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) kao i u odabranim gradovima širom Srbije putem Mobilne 3D opreme.
Kako tamna sila preuzima Njujork, građanima su potrebni heroji – a dobiće ih u najneobičnijem obliku koji je čovečanstvo ikada videlo: hrabru i nemilosrdnu silu reptilnog oblika poznatu kao Nindža kornjače. Zasnovano na likovima poznatim širom sveta, od strip autora Pitera Lerda i Kevina Istmana, moćna četvorka već decenijama zabavlja publiku svih uzrasta a sada je konačno stigla i na veliko platno.
Kriminal i strah se šire ulicama dok Sekač i njegov zli klan Stopalo haraju gradom, manipulišući policijom i političarima. Budućnost deluje sumorno, sve dok četvorica odbačene braće, preživeli dokazi naučnog eksperimenta koji je pošao po zlu, ne izađu iz podzemlja i prigrle svoju sudbinu maskiranih zaštitnika. Suočeni sa Sekačevim đavolskim planom o dominaciji, ove kornjače će se udružiti sa neustrašivom reporterkom Ejpril O’Nil (Megan Foks) i njenim duhovitim kamermanom Vernom Fenvikom (Vil Arnet) kako bi spasili građane Njujorka.
Režiju potpisuje Džonatan Libesmen (Gnev Titana) a scenaristi su Džoš Apelbaum i Andre Nemec (Nemoguća misija: protokol duh), i Evan Doerti. Producenti su Majkl Bej (Transformersi franšiza), Endrju Form, Bred Fuler, Galen Voker, Scot Mednik i Ijan Brajs. Glavne uloge tumače Megan Foks, Vil Arnet, Vilijam Fičner, Deni Vudbrn, Ebi Eliot, Noel Fišer, Džeremi Hauard, Pit Plošek, Alan Ričson i Vupi Goldberg.

Povezana vest:  Rasel Krou protiv obrezivanja