ant manStudio Marvel započeo produkciju filma „Ant-man“

Studio Marvel započeo je snimanje najnovije franšize o novom super heroju po imenu „ANT-MAN“ u San Francisku. Film će uključiti jednog od originalnih osnivača Osvetnika u Marvelov filmski svet.
Film treba da se pojavi u američkim bioskopima 17. jula, režira ga Pejton Rid („Raskid“), a glavne uloge igraju Pol Rad („Volim te, čoveče“, „Uzori“) kao Skot Leng iliti Čovek mrav, Majkl Daglas („Vol Strit“, „Iza kandelabra“) kao njegov mentor dr Henk Pim i Evanđelin Lili („Hobit: Šmaugova pustošenja“, „Izgubljeni“) kao Houp Van Dajn, ćerke Henka Pima.
U domaćim bioskopima film „ANT-MAN“ sa nestrpljenjem očekujemo 23. jula 2015. godine.
Naoružan neverovatnom sposobnošću da se smanji i uveća svoju snagu, prevarant Skot Leng (Pol Rad) mora da prihvati ulogu heroja koju nosi u sebi i pomogne mentoru, dr Henku Pimu (Majkl Daglas), da zaštiti tajnu koja leži iza spektakularnog odela Čoveka mrava od najezde pretnji nove generacije. Suočeni sa naizgled nepremostivim preprekama, Pim i Leng moraju da isplaniraju i izvedu pljačku koja će spasiti svet.
Za sve ljubitelje Marvel sveta podsećamo da je film „ČUVARI GALAKSIJE“ na redovnim repertoarima naših bioskopa i da do sada ima samo pozitivne kritike. Ukoliko ga još uvek niste pogledali, ispravite tu grešku već danas u vašem omiljenom bioskopu.

Povezana vest:  Novi filmovi Skorsezea i Polanskog na Berlinalu