Novembarski covek 1Međunarodna priznanja za „Novembarskog čoveka“

Film „Novembarski čovek“ prikazan je na festivalu u Ostendu u Belgiji. Pored pohvala kritike i publike glavni akter ovog akcionog trilera koji je većinom snimljen na lokacijama u Beogradu nagrađen je i zvezdom na bulevaru slavnih u ovom gradu a nakon sjajno odigrane role u „Novembarskom čoveku“.
Zvezda je postavljena u nedelju kada je i upriličena Belgijska premijera filma. Okupljena masa je gromoglasnim aplauzom pozdravila ovaj čin i samog Brosnana koji se pojavio na premijeri. Bulevar slavnih se u ovom gradu nalazi na samoj obali mora. Tradicija je da svaki dobitnik zvezde samostalno očisti pesak i prašinu sa ploče i na taj način učini da njegovo ime zasija među imenima drugih velikana.Tako isto je postupio i Brosnan koji je poletno sklonio naslage peska sa svoje zvezde.
Pored Brosnana u filmu igraju i Olga Kirilenko ali i naši doajeni glumišta Lazar Ristovski , Dragan Marinković i Miloš Timotijević dok režiju potpisuje Rodzer Donaldson.
„Novembarski čovek“ u srpske bioskope dolazi šesnaestog oktobra a do tada pratimo međunarodne uspehe ovog sjajnog ostvarenja.

Povezana vest:  Kejt Vinslet i Ned Rokenrol sinu dali ime Medved