Frank Millers Sin City- A Dame to Kill For 1„Grad greha: Ubistva vredna“ u bioskopima od 2. oktobra

Kriminalistički triler „Grad greha: Ubistva vredna“ (Sin City: A Dame to Kill For), u režiji Roberta Rodrigeza i Frenka Milera, na redovan bioskopski repertoar stiže 2. oktobra.
Istovremeno prethodnica i nastavak filma iz 2005. godine, novo ostvarenje oživljava na velikom platnu stara i nova lica iz Milerovih grafičkih novela i prati sudbine likova koji se bore sa svojim demonima u imaginarnom Gradu greha.
Uloge tumače Džesika Alba, Miki Rork, Brus Vilis, Džoš Brolin, Eva Grin, Pauers But, Džozef Gordon Levit, Kristofer Lojd, Rozario Doson, Rej Liota, Lejdi Gaga i drugi.
Film otvara priča „Još jedno subotnje veče“ (Just Another Saturday Night) kada Marv pokušava da se seti prethodnih događaja i kako je dospeo na auto-put okružen mrtvim telima i smrskanim policijskim automobilom.
„Duga, loša noć“ (The Long, Bad Night) je poglavlje o Džonu, samouverenom mladom kockaru, koji želi da u partiji pokera okuša sreću sa najvećim negativcem u Gradu greha, senatorom Rorkom.
Centralna priča „Ubistva vredna“ (A Dame to Kill For) prati Dvajta Makartija u odlučujućem suočavanju sa ženom svojih snova i košmara, Avom Lord.
„Nensin poslednji ples“ (Nancy’s Last Dance) se dešava četiri godine posle nesebičnog samoubistva Džona Hartigana. Vođena neizmernom tugom i ogromnim besom Nensi Kalahan je odlučna da se osveti onima koje krivi za njegovu smrt.
Trejler 2 možete pogledati OVDE!
„Grad greha: Ubistva vredna“ prikazivaće se u bioskopima Cineplexx u TC Ušće i TC Delta City, Cineplexx Kragujevac, Cineplexx Podgorica, Tuckwood, Roda, Arena Cineplex u Novom Sadu, Vilingrad i Kupina u Nišu, kao i u bioskopima u Užicu, Subotici i Kraljevu.

Povezana vest:  Kopola kritikuje Holivud