drakula neispricana prica„Drakula: Neispričano“ od 16. oktobra u bioskopima
 
Od četvrtka, 16. oktobra, na repertoarima naših bioskopa naći će se epska akciona avantura „DRAKULA: NEISPRIČANO“ (Dracula Untold), sa Lukom Evansom u glavnoj ulozi.
Ovaj naslov prikazivaće se u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).
Gotovo čitav vek od prvog filmskog predstavljanja Drakule svetu koji je opčinio publiku, studio koji je razvio ovaj žanr ponovo će oživeti jednu od najživopisnijih legendarnih ličnosti u ovoj akcionoj avanturi koja će vam ubrzati puls, a koja govori o rađanju doba čudovišta.
Luk Evans („Paklene ulice 6″, „Besmrtnici“) će se transformisati od ukletog čoveka kog istorija pamti kao Vlad Nabijač u svemoćno stvorenje noći u Univerzalovom filmu „Drakula: Neispričano“, koji govori o poreklu priče o privlačnom besmrtniku kog se bojimo kad padne noć: Drakuli.
Pogledajte trejler filma OVDE!
Povezana vest:  U prodaji karte za specijalnu projekciju filma Vojna akademija 5