pcelica majaOMILJENA „PČELICA MAJA“ PO PRVI PUT U 3D TEHNICI NA VELIKOM PLATNU!
 
Premijera  3D sinhronizovanog filma „PČELICA MAJA“ zakazana je za u četvrtak, 23. oktobra u  17h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.
Na kraju projekcije, prisutnoj publici će se pokloniti deo glumačke ekipe (Mina Lazarević, Nikola Bulatović, Gorica Popović..), a potom će svi zainteresovani imati priliku i da se fotografišu sa njima.
Sinhronizovani animirani film „PČELICA MAJA“ uveseljavaće mališane u domaćim bioskopima od četvrtka, 23. oktobra.
Film će biti dostupan i u 3D tehnici, što će najmlađoj publici dati priliku da još vernije i živopisnije uplovi u avanture nestašne pčelice Maje.
Rad, vrednoća i med –  to su tri stvari oko kojih se vrte životi svih pčela, ali ne i život nestašne „Pčelice Maje“. Jako radoznala i u potrazi za novim uzbudljivim avanturama, pa stalno ometa red koji vlada u košnici, što njenu učiteljicu, gospođu Kasandru (Ivana Knežević) stalno jako ljuti. Međutim, sva ta pometnja odjednom postaje još veća, kada biva ukraden Kraljevski žele  – životni eliksir kraljice košnice (Gorica Popović)! Kraljevska savetnica Bazlina (Dušica Novaković) optužuje stršljene, najveće protivnike pčela za krađu i smatra Maju njihovom saučesnicom. Sa svojim najboljim prijateljem Pavom (Nikola Bulatović) hrabra pčelica Maja kreće na opasno putovanje, kako bi otkrila ko je zaista kriv za nestanak Kraljevskog želea. Stari protivnici, pčele i stršljeni su ovaj događaj shvatili vrlo ozbiljno i počinju da se naoružavaju za ozbiljan i veliki okršaj. Ove dve male nepobedive pčelice očekuje ne samo veliki broj vrlo uzbudljivih doživljaja, već i mnoštvo novih prijateljstava i otkrivanje čitavog jednog novog sveta izvan košnice u kome vladaju sasvim drugačija pravila od onih na koja su navikli.
Od 23. oktobra, „PČELICA MAJA“ će se prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad),Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i širom Srbije putem mobilne 3D opreme.
Pogledajte trejler filma OVDE!
Povezana vest:  "Star Wars: Epizoda 8" stiže u decembru sledeće godine