ROBIN _HUD_  1Rasel Krou o Robinu Hudu

 

Da je Robin Hud danas živ, bavio bi se monopolom medijskih kuća, ocenio je novozelandski glumac Rasel Krou (Rušell Crowe), koji igra legendarnog junaka u filmu Ridlija Skota (Ridley Scott), koji će večeras otvoriti kanski festival.

-Nekoliko puta su me pitali da li bi, da je danas živ, Robin Hud imao političku ulogu, da li bi se bavi Volstritom i milijardama koje tamo cirkulišu – kazao je 46-godišnji glumac na konferenciji za novinare u Kanu.

Povezana vest:  Deseti Japansko srpski festival filma otvara film “Mama, da li si to ti?”, legendarnog japanskog reditelja Jođija Jamade

-Ili bi se pitao šta vi radite da zaradite za život? – upitao je novinare, koji su se glasno nasmejali.

-Pošto se, uzimajući sve u obzir, pravo obilje nalazi u širenju informacija, mislim da bi se, da je danas živ, Robin Hud bavio monopolom medija, pošto je on naš pravi neprijatelj – ocenio je Krou.

Povezana vest:  Rupert Grint nakon 'Harryja Pottera' traži posao u pozorištu

Novozelandski glumac bavio se na konferenciji za štampu i prognozom ishoda predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbali i ocenio da Portugal „ima velike izglede da pobedi“. Posebno je istakao „divan“ talenat portugalskog napadača Kristijana Ronalda (Ćristiano).

Kejt Blančet (Kate Blanćett), koja u „Robinu Hudu“ igra Marijanu, kazala je da joj je ta uloga donela „mnogo blata“. „Želela sam da igram Robina Huda, ali su me stavili na mesto koje mi pripada“, našalila se.

Povezana vest:  Rediteljski poduhvat Rejfa Fajnsa "Nevidljiva žena" na velikom platnu od 22. maja

Ridli Skot nije doputovao u Kan, pošto su mu lekari zabranili da putuje avionom posle operacije kolena, saopštio je studio Juniversal (Universal).