mtv_movie_awards2010 MTV MOVIE AWARDS, LISTA NOMINOVANIH FILMOVA

 

Hit komedija “The Hangover” vodi sa šest nominacija, dok se “The Twilight Saga: New Moon” i “Avatar” nadmeću sa po pet nominacija za “2010 MTV Movie Awards” Aziz Ansari je domaćin “2010 MTV Movie Awards”, uživo u nedelju na ponedeljak noć, 6. na 7. jun u 02:00

Fanovi MTV-ja su rekli svoje! Posle glasanja za svoje omiljene filmove za “2010 MTV Movie Awards”, filmofili širom sveta su proglasili “The Hangover”, “The Twilight Saga: New Moon” i “Avatar” ovogodišnjim najpopularnijim filmovima za nominacije. Obožavaoci mogu ponovo da očekuju kinematografsku borbu do kraja, pošto će se ova tri velikana žestoko međusobno nadmetati, ali i sa dva mega-filma koji će ih žuljati ispod nominovanih potpetica: “The Proposal” i “Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

Glasanje za pobednika za “2010 MTV Movie Awards” u 12 već ustanovljenih i potpuno novih kategorija počelo je sinoć, u sredu, 12. maja na MovieAwards.MTV.com i završava se u subotu, 5. juna.

Aziz Ansari je domaćin “2010 MTV Movie Awards”, UŽIVO u nedelju na ponedeljak noć, 6. na 7. Jun, u 02:00 iz Gibson Amphitheatre u Universal City-ju, Kalifornija. Praveći od ovogodišnjeg šoua još jednu borbu superfanova, hit komedija “The Hangover” vodi sa šest nominacija, blokbasteri “The Twilight Saga: New Moon” i “Avatar” su rame uz rame sa po pet nominacija, dok “The Proposal” i “Harry Potter and the Half-Blood Prince” imaju po četiri nominacije.

Povezana vest:  Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ premijerno 11. decembra u Sava centru, specijalna gošća Aleksandra Radović izvodi „Bad Romance“ Lejdi Gage

“The Twilight Saga” se sprema da odbrani baštinu kokičarske statue protiv “Avatara” u kategorijama “Best Movie”, “Best Kiss” i “Best Female Performance”. I kod komedija će biti usijana atmosfera pošto će se zvezde iz “The Proposal”, Sandra Bullock i Betty White, naći licem u lice sa Bradley Cooper-om, Zach Galifianakis-om i Ken Jeong-om, iz filma “The Hangover”, u kategorijama “Best WTF Moment” i “Best Comedic Performance”. Pokazujući da lojalnost fanova filma “The Twilight Saga” ne poznaje granice, Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner će se međusobno takmičiti u kategoriji “Global Superstar”, a muškarci iz “New Moon” će se suočiti protiv superstara iz filma “Harry Potter”, Daniela Radcliffea, u kategoriji “Best Male Performance”.

Povezana vest:  Benu Stileru nagrada za izuzetnost

Nominovani za “2010 MTV Movie Awards” izjavljuju sledeće o nominacijama i glasovima njihovih obožavaoca:

– Jake Abel, nominovan u kategoriji “Best Fight”, u filmu “Percy Jackson and the Olympians: The Lightening Thief”:

 

-Pre šest godina otkinuo sam od uzbuđenja, dok sam gledao dodelu nagrada s porodicom, kao obožavatelj. Sada sam ja nominovan i nećemo morati da koristimo dvogled da bismo gledali šou.

– Ken Jeong, nominovan u kategorijama “Best WTF Moment” i “Best Villain”, u filmu “The Hangover”:

-Tako sam počastvovan i veoma ponizan zbog nominacija. Zahvaljujem se svim obožavaocima koji su glasali za mene i moj penis.

– Logan Lerman, nominovan u kategorijama  “Best Breakout Star” i “Best Fight”, u filmu “Percy Jackson and the Olympians: The Lightening Thief”:

-Počastvovan sam zbog nominacija u kategorijama ‘Best Breakout Star’ i ‘Best Fight’. Volim filmove od kada pamtim za sebe i baš je kul to što su obožavaoci glasali za mene u istim kategorijama u kojima su neki moji omiljeni glumci nekada bili nominovani. Plus, ko ne obožava Aziz Ansarija?! Jedva čekam šou, hvala svim obožavaocima koji su glasali!

Povezana vest:  Lordan Zafranović na čelu žirija Festa za domaći film

– Gaborey Sidibe, nominovana u kategoriji “Best Breakout Star”, u filmu “Precious: Based on the Novel Push by Sapphire”:

-U trenutku kada sam saznala, srce mi je malo preskočilo, a čudno je to što sam oduvek želela zlatne kokice!

Ovo je igra koja se tiče svih i svakoga, jer je sudbina nagrada zlatnih kokica u rukama MTV fanova. Od 12. maja do 5. juna, gledaoci mogu da posete MovieAwards.MTV.com, da bi glasali za pobedu njihovih omiljenih nominovanih filmova, filmskih trenutaka i glumaca. Nastavljajući tradiciju najšokatnije i atipične dodele nagrada na televiziji, “2010 MTV Movie Awards” će imati tri potpuno nove i nečuvene kategorije, “Global Superstar”, “Best scared-As-S**t Performance” i “Biggest Badass Star”. Prvi put ikada u istoriji Movie Awards-a, glasanje će se odvijati na internacionalnom nivou, pošto će fanovi širom sveta moći da glasaju za svoju omiljenu svetsku zvezdu u kategoriji “Global Superstar”, tako što će posetiti lokalne MTV sajtove.