big-hero-6Diznijev „Grad heroja“ prvi na listi gledanosti u Americi
 
Ovog se vikenda vodila velika bitka na vrhu američkog box-officea između filmova „Interstellar“ i „Big Hero 6“, ali ipak je pobedio Diznijev animirani film „GRAD HEROJA“ koji je uspeo da zaraditi 56,2 miliona dolara.
Inspirisan Marvelovim istoimenim stripom i ispunjen emocijama i humorom koji se očekuje od Volt Dizni studija, animirani film „Grad heroja“ stiže u naše bioskope 25. decembra 2014.
Do tada, uživajte u novom trejleru filma OVDE!
Iz Volt Dizni studija za animaciju i tima koji stoji iza filmova „Zaleđeno kraljevstvo“ i „Razbijač Ralf“, stiže „Grad heroja“, akciona komedija o specijalnoj vezi između Bejmaksa (glas Vladislava Mihailovića), ogromnog robota na naduvavanje i čuda od deteta, Hira Hamade (glas Vasilija Prvulovića). Kad užasan događaj pogodi grad San Fransokio i smesti Hira usred opasnosti, on će potražiti pomoć od Bejmaksa i njegovih bliskih prijatelja: zavisnice od adrenalina Go Go (glas Dušice Novaković), čistunca Vasabija (glas Pavla Jerinića), genija za hemiju, Hani Lemon (glas Jelene Gavrlilović) i fana stripova Freda (glas Nikole Rakočevića). Odlučan u tome da razotkrije misteriju, Hiro će preobratiti svoje prijatelje u ekipu haj-tek heroja.
 
 

 

Povezana vest:  Spajdermen: Put bez povratka u bioskopima od 16. decembra