Partizan 04Crno-beli i štićenici Doma „Drinka Pavlović“ zajedno na premijeri filma „Pingvini sa Madagaskara“

Prvotimci KK Partizan NIS zajedno sa štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“ poželeće dobrodošlicu u naše bioskope crno-belim pingvinima sa Madagaskara!
Srpski šampion već više od deceniju ima izgrađeno prijateljstvo sa decom iz Doma „Drinka Pavlović“, a ovo druženje je još jedno u nizu zajedničkih okupljanja.
U subotu, 22. novembra od 15.30 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center prvotimci kluba iz Humske Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković zajedno sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog ostvarenja na srpski jezik, potpisivaće plakate i fotografisaće se onima koji budu prisustvovali premijernom prikazivanju filma.
Šest navijača crno-belih koji su na Facebook stranici kluba osvojili karte za najnoviji film o avanturama Majora, Kovalskog, Vojnika i Rika imaće priliku da saznaju istinu o tome gde je tajna misija počela, a pingvini će otkriti i da je borba protiv zla zapravo crno-bela. U naizmeničnim akcionim i komičnim momentima, zadaci će ih odvesti na destinacije širom sveta.

Povezana vest:  Kelana Luc u novom filmu bez majice!