Gospodar vencanjaPremijera urnebesne komedije „Gospodar venčanja“ u bioskopu Cineplexx uz poklone za posetioce

Urnebesna komedija „Gospodar venčanja“ će premijerno biti prikazana u sredu, 14. januara od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Posetioce bioskopa očekuje velika količina smeha, besplatni primerak magazina Playboy ili Esquire, kao i dodatna iznenađenja uz svaku kupljenu kartu.
Dag Haris je simpatičan, ali društveno asocijalan mladoženja sa velikim problemom: njegov dan venčanja se opasno približava, a on još uvek nema kuma. Pošto mu je ostalo nešto malo manje od dve nedelje do ženidbe sa devojkom njegovih snova, Dag odlučuje da potraži pomoć od Džimija Kalahana, vlasnika i predsednika firme „Kum d.o.o.“ – kompanije koja osigurava lažne kumove za venčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što sledi je neverovatna humoristička parada dok njih dvojica pokušavaju da ostvare svoju prevaru, ali i činjenica da se između dve do juče nespojive osobe rađa pravo prijateljstvo.
Glavne uloge u „Gospodaru venčanja“ tumače Džoš Gad i Kevin Hart, dok u ulozi mlade možemo da pogledamo omiljenu Peni (Kejli Kuoko) iz popularne TV serije „Štreberi“.
Svim pripadnicima jačeg pola koji kupe kartu Red Bull će dati krila pre filma, a ujedno će imati priliku da učestvuju u akciji potrage za najboljim kumom i da osvoje nagradno putovanje u Grčku za prvomajske praznike sa društvom.
Dovoljno je samo da se fotografišu kao „gospodar venčanja“ te večeri u bioskopu i da potraže svoju fotografiju na Facebook stranici bioskopa Cineplexx Srbija. Ko osvoji najviše lajkova, Balkan Fun ga vodi na ludo putovanje!
Trejler filma možete pogledati OVDE!
Karte za Men’s night i projekciju filma „Gospodar venčanja“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Povezana vest:  "Paradi" i filmu o Marini Abramovič prva nagrada publike