into the woods promo

„Začarana šuma“ u bioskopima od 15. januara

Novi mjuzikl Roba Maršala „Začarana šuma“ od 15. januara stiže na velika platna domaćih bioskopa, najavljeno je iz Taramaunt filma.
Reč je modernoj verziji bajki braće Grim, sa isprepletenim zapletima nekoliko priča koja istražuje posledice želja i misija glavnih likova. U filmu, nominovanom za tri Zlatna globusa, glume Meril Strip, Džoni Dep i Emili Blant. 
Reditelj je ranije u intervuu za britanski Telegraf rekao da su priče kao „Začarana šuma“, ali i „Grdana zla vila“ i „Zaleđeno kraljevstvo“ zapravo interesantne pošto otkrivaju šta se dešava posle čuvene rečenice „i živeli su srećno do kraja života“.
„Začarana šuma“ prati dobro poznate priče o Pepeljugi, Crvenkapi, Džeku i magičnom pasulju i Zlatokosi, a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene, njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici koja je bacila kletvu na njih.
Rob Maršal, talentovani reditelj koji stoji iza Oskarom nagrađenog mjuzikla „Čikago“ i Diznijevog filma „Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama“, režirao je ovaj film, koji je zasnovan na originalnom mjuziklu Džejmsa Lapina koji je osvojio nagradu Toni. 
Ovaj mjuzikl će moći da se pogleda u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City,Takvud, Fontana, Arena, Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar Jagodina i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Povezana vest:  Snimanje velikog projekta Hobbit odloženo