Take That KingsmanKultni mančesterski sastav Take That objavio pesmu za film Kingsman: Tajna služba

Studio „Twentieth Century Fox“, u saradnji sa grupom Take That, obajavio je zvaničnu pesmu „Get ready for it“ za dugo očekivani filma Metju Vona („Fajter“, „X-Men: Prva klasa“) „Kingsman: Tajna služba“ i koja ja sada dostupna za preuzimanje na internetu.

„Kingsman: Tajna služba“ će se u bioskopima u Srbiji naći od 26. februara.

U spotu za pesmu „Get ready for it“ koji je nedavno objavljen, pojavljuje se i zvezda u usponu Sofija Butela, koji tumači ulogu Gazele u filmu Kingsman. Spot je snimljen na istim lokacijama iz filma.

Povezana vest:  Morganu Frimenu paralizovana leva šaka

Geri Barlou (Take That) je prokomentarisao: „Volimo da sarađujemo sa Metjuom i postali smo dobri prijatelji tokom godina. On je neverovatan reditelj i ,,Kingsman: Tajna služba“ je bez sumnje jedan od njegovih najboljih filmova. Čim smo videli neke scene sa početka snimanja filma, odmah smo znali kakvu pesmu hoćemo da snimimo i ,,Get Ready For It“ je rezultat. Stvarno smo ponosni na to.“

Legendarna britanska grupa Take That prisustvovala je svetskoj premijeri filma ,,Kingsman: Tajna služba“ u Londonu, rame uz rame sa zvezdama filma, među kojima su se našli Kolin Firt, Mark Strong, Taron Edžerton, Sofi Kukson i Sofija Butela.

Povezana vest:  Novi film Mela Gibsona samo u DVD verziji



,,Get Ready For It“ je vodeća pesma filma i nalazi se na popularnom albumu ,,III“ grupe Take That koji se našao prodaji početkom prošle godine.

Filmska priča Kingsman: Tajna služba zasnovana je na poznatom stripu, čiji su autori Dejv Gibons i Mark Miler. Priča o super-špijunskoj tajnoj organizaciji koja regrutuje mladog, ali perspektivnog buntovnika s ulice. On, zatim, prolazi kroz intenzivnu obuku, kako bi se suprotstavio globalnoj pretnji koja dolazi od strane ludog naučnika koga igra Semjuel L. Džekson.

Povezana vest:  Filmu “Stric” Grad Prix filmskog festivala u Herceg Novom

Von je želeo da svoj film vrati nazad u to zlatno doba špijunskih trilera – akcionih priča, kvalitetnog humora, sa spektakularnom scenografijom i živopisnim likovima koji nastanjuju potpuno koncipiran svet. ,,Sve se svodi na emocije, humor i spektakl“, kaže Von.

Džejn Goldman i Metju Von su uradili scenario, a film je zasnovan na stripu Marka Milera i Dejva Gibonsa i rađen je u produkciji Metju Vona, Dejvida Reida i Adama Bolinga