Ekipa filma GorciloPosetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center pozdravili glumce ekipe filma „Gorčilo – jesi li to došao da me vidiš“

Nakon proglašanja 100.000. gledaoca filma „Gorčilo – jesi li to došao da me vidiš“, deo glumačke i autorske ekipe filma iznenadio je juče publiku u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Film je baziran na komediji Miodraga Mija Karadžića „Jesi li to došo da me vidiš“, koja je sigurno jedna od najboljih i najcitiranijih drama napisana osamdesetih godina prošlog veka. Svojom izuzetnom vrcavošću dijaloga, apsurdnim situacijama u koje smešta neobične, lucidne i duhovite likove, kao i poznavanjem mentalitetskih okamenjenih okvira crnogorskog sela, ova komedija predstavljala pravi izazov za prenošenje na filmsko platno.

Povezana vest:  FILMOVI IZ SONI STUDIJA EKSKLUZIVNO SAMO NA FESTIVALU FEST 2018

Posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center gromoglasnim aplauzom su pozdravili ekipu filma, koju su predvodili glumci Milutin Mima Karadžić, Andrija Milošević, Milorad Mandić Manda, kao i reditelja Milana Karadžića, producenta Dragana Đurkovića i direktora filma Radišu Brkića.