Ekipa filma GorciloPosetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center pozdravili glumce ekipe filma „Gorčilo – jesi li to došao da me vidiš“

Nakon proglašanja 100.000. gledaoca filma „Gorčilo – jesi li to došao da me vidiš“, deo glumačke i autorske ekipe filma iznenadio je juče publiku u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Film je baziran na komediji Miodraga Mija Karadžića „Jesi li to došo da me vidiš“, koja je sigurno jedna od najboljih i najcitiranijih drama napisana osamdesetih godina prošlog veka. Svojom izuzetnom vrcavošću dijaloga, apsurdnim situacijama u koje smešta neobične, lucidne i duhovite likove, kao i poznavanjem mentalitetskih okamenjenih okvira crnogorskog sela, ova komedija predstavljala pravi izazov za prenošenje na filmsko platno.

Povezana vest:  Emiru Kusturici nagrada festivala u Taormini

Posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center gromoglasnim aplauzom su pozdravili ekipu filma, koju su predvodili glumci Milutin Mima Karadžić, Andrija Milošević, Milorad Mandić Manda, kao i reditelja Milana Karadžića, producenta Dragana Đurkovića i direktora filma Radišu Brkića.