Telenor-Play-ZimaBESPLATAN INTERNET ZA DRUŠTVENE MREŽE U OKVIRU TELENOROVOG NOVOG DIGITALNOG SERVISA

Facebook, twitter i whatsapp od sada su dostupni svim korisnicima Telenor Play+ paketa u okviru jedinstvenog digitalnog servisa – Društvene mreže. Svi koji odaberu taj digitalni servis uz svoj Play+ paket, dobijaju besplatan internet za facebook, twitter i whatsapp.
Kao i do sada, u zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, a nove korisnike Play+ paketa očekuje i veći broj SMS-ova i megabajta.
Pored servisa Društvene mreže, za koji se dobija besplatan internet, korisnici mogu da aktiviraju i druge, dobro poznate servise – Sport Uživo, Capture i Deezer, a na raspolaganju im je i Novinarnica, još jedan od novijih sevisa u okviru Play+ paketa.
Novinarnica je servis koji pruža pristup časopisima kao što su National Geographic, Cosmopolitan, Politikin zabavnik i Vrele gume, bilo kad i bilo gde. Capture omogućava svakom korisniku da na svom nalogu u cloudu čuva sva dokumenta i fotografije sa telefona, koje može deliti sa prijateljima. Muzički servis Deezer u svojoj bazi ima više od 30 miliona pesama strane i domaće muzike i omogućava svakom korisniku da sluša svoju omiljenu muziku gde god da se nalazi, da pravi plejliste i deli omiljene pesme na društvenim mrežama. Fudbal, košarka, tenis, američki fudbal uživo, samo su neki od sportova koji se mogu pronaći na servisu Sport uživo, a dostupan je i pregled statistike i najnovijih vesti.
Najbolje korisničko iskustvo imaće svi oni koji se odluče za neki od najnovijih pametnih telefona iz Telenorove bogate ponude, koja se neprestano proširuje. Uz nove Play+ pakete moguće je odabrati najnovije pametne telefone po ceni već od jednog dinara ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rate bez kamate.
Prednost tih digitalnih servisa je i mogućnost njihovog korišćenja na bilo kom uređaju – telefonu, tabletu ili laptopu. Jednom aktiviran servis biće dostupan do kraja meseca bez obzira na to kog dana u mesecu korisnik odluči da ga deaktivira. Svakog meseca korisnik može da uključi novi servis.
Svaki od navedenih servisa može se aktivirati pomoću aplikacije Moj Meni, a nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri meseca.

Povezana vest:  Share your vibe: Nova HONOR 90 serija

Više informacija na www.telenor.rs