LISCA u Parizu 04LISCA blistala među nosiocima trendova u Parizu

Kraj januara tradicionalno protiče u znaku najvećeg evropskog sajma donjeg veša, gde se predstavljaju kolekcije za sledeću sezonu, među kojima stručnjaci Istaknu modele koji najbolje oslikavaju predstojeće trendove. Salon International de la Lingerie je privukao u Pariz skoro 500 najvećih robnih marki veša i spavaćeg programa, koje su predstavile svoje kolekcije za jesen i zimu 2015.
I ovoga puta su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za prestojeću sezonu i istakli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima je ove godine bilo čak šest Liscinih kreacija. Prva je priča o ženskoj senzualnosti sa raskošnom čipkom, smelom prozirnošću i originalnim krojevima, koja podseća na hedonizam iz 30thi i 40tih godina (na primer modeli iz kolekcije Lisca Selection), a druga priča je o povratku prirodi i osećaju slobode,mekim materijalima, šumskim i zemljanim bojama, opuštenim modelima koje prosto morate posedovati (na primer push up grudnjak bez žice od mekog modala, kolekcija Cheek by Lisca).
Neke zavodljive modelei z kolekcije Lisca jesen/zima2015. Su posetioci mogli da vide i na modnoj reviji koja je dočaralal uksu i hedonizam iz priče o Velikom Getsbiju. Čipka i vez, prozirnost, kristali i sjaj, zavodljiva crna, bezobrazna crvena ili sanjalačka zelena–sve je to privuklo goste na Liscin izložbeni prostor. Lisca je takođe bila uključena i na reviju Selection, na kojoj je bio predstavljen »slatki izbor« najboljih po odluci organizatora.
Na izložbenom prostoru, na kome su donji veš razgledali postojeći i potencijalni poslovni partneri i predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i manekenka Natalija Osolnik. Modni sajam u Parizu je odlična polazna tačka za otvaranje novih mogućnosti,a ujedno je i istaknutost robne marke po izboru stručnjaka i organizatora sajma, takođe priznanje Liscinom timu dizajnera, kao i potvrda da je Lisca sve značajnija na evropskom tržištu donjeg veša kao i važan nosilac trendova, koji se nikako ne sme zapostaviti u budućnosti.

Povezana vest:  Džon Gudman o gubitku kilograma

{vsig}LISCA_PARIZ_JAN_2015{/vsig}