Ekipa filma Asteriks Naselje BogovaIvan Ivanović se družio sa mališanima u bioskopu Cineplexx
 
Filmski praznik za najmlađe, održan juče u bioskopu Cineplexx Delta City, uveličali su članovi ekipe filma „Asteriks:Naselje bogova“ koji su se družili sa mališanima u bioskopu i uživali uz najnovije filmske avanture hrabrih Gala.
Svi posetioci bioskopa Cineplexx imali su priliku da učestvuju u raznovrsnom dečijem programu i aktuelnim filmskim hitovima, kao i da nauče osnovne korake crtanja u radionici stripa Vladimira Vesovića. Najveću pažnju posetilaca privukao je Ivan Ivanović, koji je pozajmio glas Asteriksu, malom heroju velike snage i predvodniku grupe neustrašivih Gala. Slobodan Boda Ninković nas je u potpunosti oduševio u ulozi Obeliksa, dok se Dragan Vujić Vujke odlično snašao kao Julije Cezar. Kako bi na najbolji mogući način približili priču iz čuvenog stipa, njima su se priključili Dubravko Jovanović, Nenad Nenadović, Marko Marković, Milan Antonić i Milan Tubić, dok režiju sinhronizacije potpisuje Nikola Bulatović.
Trejler filma „Asteriks: Naselje bogova“, koji se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx u 2D i 3D tehnologiji, možete pogledati OVDE!
Povezana vest:  De Palma, Malik u takmičarskom programu Mostre