Najduze putovanjeAko ste voleli film Beležnica, obožavaćete Najduže putovanje!

Veliki američki filmski studiji vole Nikolasa Sparksa, bestseler pisca ljubavnih romana. Nakon hitova kao što su „Beležnica“ (Notebook), „Sve što želim si ti“ (Dear John) i „Poruka u boci“ (Message in a bottle), u bioskope stiže deseta ekranizacija njegovih dela i to njegove poslednje knjige „Najduže putovanje“ (The Longest Ride). Na velikim platnima od 9. aprila gledaćemo dirljivu ljubavnu priču koja se bavi izazovima, ali i nagradama bezuslovne ljubavi.
U „Najdužem putovanju“ upoznaćemo Luka (Skot Istvud, sin legendarnog Klinta Istvuda), bivšeg prvaka u jahanju bikova koji pokušava da vrati staru slavu i Sofiju (Brit Robertson), studentkinju koja je upravo dobila posao iz snova u Njujorku. Dok brojne nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na probu njihovu vezu, dvoje mladih naći će nadahnuće nakon slučajnog susreta sa Ajrom (Alan Alda) i njegovim sećanjima.
„Najduže putovanje“ prikazuje dve priče razdvojene vremenom, ali spojene sudbinom. U režiji Džordža Tilmana film stiže u bioskope 9. aprila, a prvi trejler možete pogledati upravo OVDE!

Povezana vest:  Gael Garija Bernal kao postapokaliptični Zoro