FUDBALSKA-LOPTAMilovanović: Disciplinovano protiv Spartaka

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da Lučancima u goste dolazi neugodan sastav Spartaka i dodao da su Subotičani čvrsta ekipa, koja posebno disciplinovano igra u odbrani.
-Iz defanzive razvijaju kontranapade preko bokova i njihovih udarnih igrača Torbice i Milića. Ukoliko osujetimo te kontre i polukontre možemo da se nosimo sa pritiskom koji postoji u glavama igrača zbog lošeg starta u prolećnom delu prvenstva – naveo je Milovanović u izjavi medijima, ističući da njegova ekipa mora da odigra utakmicu mirno i disciplinovano.
Šef struke Lučanaca podsetio je da je Mladost imala dva poraza, protiv Jagodine i Vojvodine, navodeći da je neophodno što pre pronaći način da se izađe iz rezultatske krize.
-Veličina jednog kluba ogleda se u tome što, kada uđe u seriju poraza, veoma brzo pronađe model da prevaziđe takvu situaciju – istakao je Milovanović.
Bek Mladosti Igor Zonjić, koji je bio povređen, kaže da je sada potpuno spreman da pomogne saigračima na terenu i ističe da duel protiv Spartaka može potpuno da promeni dalju sudbinu tima.
-Ovo je za nas utakmica sezone i učinićemo sve kako bismo pobedili Subotičane i uknjižili bodove -poručio je Zonjić.
Najbolji strelac plavo-belih Patrik Frajdej Eze slaže se da njegov tim očekuje veoma važna utakmica.
-Naredni susret je od izuzetnog značaja, rekao bih ključni. Ne postoji druga opcija osim pobede i tri boda na našem kontu. Spartak ima dobre igrače, znaju da igraju na rezultat, ali mi smo fokusirani na naš cilj u ovom meču – da pobedimo. Nikakvog izgovora ne sme da bude ako ne trijumfujemo u subotu – zaključio je Eze.
Utakmica 18. kola Superlige Srbije između Mladosti i Spartaka igra se u Lučanima u subotu od 13.30 sati.
Lučanci su trenutno deseti na tabeli sa 19 bodova, dok Subotičani na mestu više imaju 21.

Povezana vest:  Maradona želi na klupu Boke Juniors