divlje priceDivlje priče – zagarantovan razorni smeh od 2. aprila u bioskopima

Od reditelja Damiana Szifrona stiže film „Divlje priče“ (Relatos salvajes) – šest kratkih priča sa najneverovatnijim raspletima koje povezuje osveta. Argentiska crna komedija „Divlje priče“ koju su producirala slavna braća Almodovar, osvojila je brojne simpatije na ovogodišnjem FESTU i proglašena najboljim filmom od strane publike! Komedija koja opisuje šest vrsta osvete i odluke za koje se sa pravom može reći da prkose zdravom razumu, stiže na redovni repertoar domaćih bioskopa od 2. aprila!
Upoznajte protagoniste šest priča scenariste i reditelja Damiana Szifrona, obične ljude sa običnim životima poput naših – putnike na lokalnom letu, kuvaricu i konobaricu u zabačenom restoranu pokraj puta, nonšalantnog biznismena koji peva u kolima na autoputu, inženjera za rušenje građevina, milionera koji uživa okružen porodicom i tek venčani par na raskošnom venčanju. Kad se desi „neobična“ situacija – sitna nepravda sa kakvom se ljudi širom sveta svakodnevno susreću – nestaje maska „običnosti“ sa njihovih lica. Živci pucaju, a granice pristojnog ponašanja se pomeraju brzinom kretanja pobesnele životinje.
Muziku za film napisao je kompozitor Gustavo Santaolala. „Divlje priče“ su bile nominovane za Oskara u kategoriji najboljeg stranog filma.
Od 2. aprila kroz obilje crnog humora i napetosti upoznaćemo likove ostvarenja „Divlje priče“ koji pod pritiskom svakodnevnice eksplodiraju na najneobičnije načine i prelaze onu tanku liniju koja civilizaciju deli od varvarstva.

Povezana vest:  Srpska premijera filma POSLE ZIME na 50. FEST-u