Fa Oil PinkJasminDoživite magične trenutke uz novu Fa Magic Oil liniju gelova za tuširanje

Jedan od najboljih načina da započnete dan je jutarnje tuširanje koje čini da se osetite sveže i daje vam dodatni elan.  Zato je FA kreirao novu liniju proizvoda za tuširanje, Fa Magic Oils, sačinjenu od dragocenih mikro ulja sa nežnim  mirisima koji će vas razmaziti. Nova Fa Magic Oil linija osvežava poput gela za tuširanje a pruža dubinsku negu kože kao ulja za tuširanje – a ne ostavlja uljane tragove na koži.

Povezana vest:  Vajklif Žan će se kandidovati za predsednika Haitija

Nova Fa Magic Oil linija ne samo da neguje vašu kožu i čini je svilenkasto glatkom , već i njeni prefinjeni mirisi stvaraju magični trenutak potpunog uživanja pružajući vam posebne trenutke opuštanja. Inovativna formula pretvara se tokom tuširanja, u meku penu pružajući koži vrhunsku negu i čineći je hidriranom, očišćenom i glatkom poput svile. Nova Fa magična formula obogaćena mikro uljima dubinski neguje kožu kombinujući sve pogodnosti gela za tuširanje i relaksirajućih ulja u jednom receptu, koji će vam pružiti osvežavajući efekat nakon tuširanja.

Povezana vest:  Zijahu Sokoloviću nagrada Evropske Unije za edukativnu predstavu namenjenu deci

Nova Fa Magic Oil linija će vas očarati zahvaljujući prijatnim mirisima koji ispunjavaju vaše želje, a dostupna je u sledećim oblicama:

Fa Magic Oil Pink Jasmine gel za tuširanje sadrži prijatan miris ružičastog jasmina koji je već vekovima cenjen zbog svoje lake i prijatne arome.

Fa Magic Oil Blue Lotus, gel za tuširanje pleni vaša čula svojim nežnim i delikatnim mirisom plavog lotosa, cveta koji je cenjen zbog svoje izrazito prijatne mirisne note.

Fa Magic Oil Pink Jasmine penušava kupka – ružičasti jasmin će vas jednako razmaziti i u obliku penušave kupke

Povezana vest:  Marina Mićanović u humanitarnom projektu za obnovu srpske crkve u Njujorku

Fa Magic Oil Pink Jasmine sapun – pruža dodatno magično iskustvo za vaše ruke.

Fa kombinuje tri najvažnije želje potrošača u samo jednoj inovativnoj formuli. Pruža vam dodatnu energiju, čisti vašu kožu i stvara puno bogate pene – ali ne ostavlja masne tragove na koži. Vaša koža će biti meka i glatka poput svile nakon svakog tuširanja zahvaljujući Fa Magic Oil. Otkrijte magično uživanje prilikom tuširanja sa Fa Magic Oil.