ESF ENGTurkish Airlines traži najboljeg navijača

„Najbolja evropska avio-kompanija“* poziva prave navijače da od 28. marta do 20. aprila putuju u 7 različitih država na 10 sportskih događaja i da lično upoznaju Mesija i Drogbu.

Turkish Airlines nastavlja da podržava sport i navijače kroz nova sponzorstva i kampanje. Ovoga puta, turska nacionalna avio-kompanija poziva prave navijače da od 28. marta do 20. aprila otputuju u 7 različitih država na 10 sportskih događaja.

Povezana vest:  5. DANI ZDRAVLJA – Zajedno ka zdravlju

Učesnici će takođe imati priliku da lično upoznaju Mesija i Drogbu, jedne od najboljih fudbalera na svetu.

Kampanja je osmišljena kao oglas za posao kako bi se podvukla činjenica da je ozbiljna stvar biti sportski navijač. Da bi učestvovali, navijači bi trebalo da popune formular na veb sajtu www.epicsportsfan.com, a zatim da koristeći #EpicFan, postave video snimak ili fotografiju na Instagram, Vine ili Twitter, koji će dokazati da su baš oni najbolji kandidati.

Povezana vest:  Srbija odabrala novog člana LAV porodice – Zlatni LAV (FOTO)

Ono što je od kandidata traženo su kreativnost, iskustvo u praćenju sporta, visoke komunikacione sposobnosti, dobro poznavanje korišćenja društvenih mreža, odgovornost, da su brzi i orijentisani ka rešavanju problema, dobri u timskom radu, da pričaju engleski (poželjno) i da vremenski nisu ograničeni za putovanje.

U toku 24 dana, pobednik izabran od strane komisije prisustvovaće košarkaškim, fudbalskim, teniskim i golf mečevima u Japanu, Holandiji, Nemačkoj, Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima a takođe će imati priliku da lično upozna Mesija i Drogbu.

Povezana vest:  Knjaz Miloš u novom ruhu

Krajnji rok za prijavljivanje je 13. mart 2015. Sportski navijači koji bi želeli da okušaju sreću, kao i oni kojima su potrebne dodatne informacije, mogu da posete www.epicsportsfan.com.

*Skytrax Passenger Choice Awards