teroija svega 1„TEORIJA SVEGA“ OD 19. MARTA U BIOSKOPIMA

Posle veoma uspešnog premijernog prikazivanja na ovogodišnjem FEST-u, film „TEORIJA SVEGA“ (THE THEORY OF EVERYTHING) od četvrtka, 19. marta, stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.

„TEORIJA SVEGA“ prikazivaće se u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Takvud, Dvorana Dom Sindikata, Dvorana Kulturnog centra, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Kupina film (Niš), Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Kulturni centar (Jagodina) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk otvario konkurs za najbolju fotografiju, tema: Svaki sekund je važan

Ne propustite da odgledate ovu prelepu ljubavnu priču na velikom platnu u vašem omiljenom bioskopu.

Glumac Edi Redmejn nagrađen je Oskarom za glavnu ulogu u ovom filmu, a zajedno sa fantastičnom Felisiti Džouns dočaraće vam nesvakidašnju životnu priču o neverovatnom Stivenu Hokingu.

Vulkan izdavaštvo je objavilo knjigu „Teorija svega: Čudesni život Stivena Hokinga“, na kojoj je film i zasnovan. Svoj primerak knjige možete nabaviti u domaćim knjižarama.

Povezana vest:  STUDENTI, JOŠ SAMO TRI DANA DO ZATVARANJA PRIJAVA ZA RADIONCU DEJVID RASELA!

Više informacija na sajtu www.vulkani.rs

1963, student kosmologije nа Kembridžu, Stiven je odlučаn u tome dа pronаđe „jednostаvno, rečito objаšnjenje“ svemirа. Njegov svet će se otvoriti kаd se zаljubi do ušiju u studentkinju umetnosti nа Kembridžu, Džejn Vаjld. Ali u 21. godini, ovаj mlаdić će sаznаti dа boluje od bolesti motornog neuronа kojа će nаpаsti njegove udove i sposobnosti što će uzrokovаti limitirаne pokrete i govor i oduzeće mu život zа dve godine. Džejninа ljubаv, potpunа podrškа i odlučnost su bez premcа, i njih dvoje odlučuju dа se venčаju. Pored žene kojа se neumorno bori uz njegа, Stiven će odbiti dа prihvаti svoju dijаgnozu. Dok se njegovo telo bude suočаvаlo sа sve većim ogrаničenjimа, njegov um će nаstаviti dа istrаžuje krаjnje grаnice teorijske fizike. Zаjedno, on i Džejn će prkositi nemogućim šаnsаmа, pomeriće grаnice u medicini i nаuci i ostvаriće više nego što su mogli i dа sаnjаju – i to i u 21. veku.

Povezana vest:  Nastavak klultnog filma iz 1996. Dan nezavisnosti: Nova pretnja stiže ovog četvrtka u bioskope

Pogledajte trejler filma OVDE!