luc besson

Oskarovac Simons u Besonovom filmu koji se desava u Srbiji

Oskarovac Džej Kej Simons igraće u akcionom filmu „The Lake“ (Jezero) koji će producirati Lik Beson i čija će se radnja odvijati u Srbiji.
Film o grupi mornaričkih foka koji pokušavaju da reše višegodišnju misteriju blaga potopljenog u jezeru u ratom pogođenoj Srbiji, režiraće Stiven Kvejl, prenose holivudski mediji.
Specijalce će igrati Salivan Stejplton, Čarli Bjuli i Dajarmeid Murtag dok četvrti član ekipe specijalaca još uvek nije izabran.
Simons će igrati manju ulogu šefa tima koji ne odobrava njihovu akciju ali ih svejedno podržava.
Sajt „firstshowing“ navodi da je teško proceniti kakav će fim „The Lake“ biti budući da je Beson razočarao mnoge najnovijom „Lusi“ a Stiven Kvejl je režirao prilično dosadni „U srcu oluje“.
Film, navodi satj koji se hvali da Holivud dovodi do publike, može da spase scenario Ričarca Venka koji je radio scenario za film „Pravednik“ ali i činjenica da će zbog potopljenog blaga mnoge scene biti snimane pod vodom a Kvejl je pre režije radio kao pomoćnik reditelja na „Titanku“ i „Avataru“ Džejmsa Kamerona. Za sada se ne zna da li će film i biti sniman u Srbiji.

Povezana vest:  Filmske poslastice koje vas čekaju ove nedelje