Ken Fori i Katarina CasPočelo snimanje domaćeg filma „Procep“
 
Počelo je snimanje novog domaćeg filma „Procep“ u režiji Dejana Zečevića, saopštila je danas distributerska kuća Taramount film. „Procep“ je naučno-fantastični triler u kojem glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, srpska zvezda Dragan Mićanović, kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.
Prvi kadrovi snimljeni su na parkingu beton hale u Beogradu, gde se prvi put susreću tajni agenti koje tumače Ken Fori i Katarina Čas, kao i u hotelu Zira u Beogradu.
„Procep“ je priča o agentima koji dobijaju zadatak da osiguraju podatke iz američkog vojnog satelita koji se srušio negde u Srbiji.
Međutim, kada stignu na mesto pada shvatiće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira – nešto protiv čega će morati da se bore za svoje živote.
Slovenačka zvezda Katarina Čas, doputovala je u Beograd pre par dana, pravo sa njujorške premijere svog novog filma, „Deni Kolins“, u kojem igra uz holivudske zvezde Al Paćina i Anet Bening.
Katarina Čas proslavila se ulogom u filmu „Vuk sa Vol Strita“ Martina Skorsezea, gde je igrala uz Leonarda DiKapria.
Snimanje „Procepa“ će se nastaviti tokom naredne tri nedelje na lokacijama u Beogradu i Pančevu.
U pitanju je novi žanrovski film u produkciji Milana Todorovića i Marka Jocića, čija su prethodna ostvarenja – „Zona mrtvih“ i „Mamula“ – ostvarila veliku popularnost i uspeh širom sveta.
Na popularnoj američkoj platformi za gledanje filmova – Netflix, „Mamula“ je trenutno na četvrtom mestu po gledanosti u odnosu na sva ne-američka filmska ostvarenja koja se nalaze u ponudi.
U pitanju je srpsko-slovenačko-korejska koprodukcija, a pored Jocića i Todorovića (Viktorija Film i Talking Wolf Productions), producenti filma su i More In Group (Južna Koreja), BBO Star (Slovenija) i Digitalkraft i Media Plus (Srbija).
Povezana vest:  Angelina rekla Bradu da želi ljubavnike