KOD KUCEAnimirani hit „Kod kuće 3D“ privukao 10.000 gledalaca u Srbiji!
 
Proteklog vikenda animirani hit „Kod kuće 3D“ privukao je 10.000 gledalaca u Srbiji, dok je u Americi zaradio neverovatnih 54 miliona dolara. Čelnici studija „DreamWorks“ mogu da odahnu, jer je „Kod kuće 3D“ imao najbolji start na severnoameričkom tržištu, tačnije od otvaranja ostarenja „Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“ sa 60. 3 miliona zarade prvog vikenda prikazivanja 2012 godine. A šta je osvojilo gledaoce na dva kontinenta?
U nepredvidivom svemiru, nomadska vanzemaljska rasa Buv traži novi dom. Među njima se ističe simpatični i neprilagođeni Ou. Velika avantura počinje sa „Ou, ne!“ trenutkom, kad on pošalje međugalaktičku poruku i pozove prijatelje na proslavu. Nažalost, kliknuo je na opciju za slanje svima, pa je pozvao celi svemir, uključujući njihove najveće neprijatelje, strašne Gorgove. Buvi su naravno poludeli od besa i Ou je morao da beži, a u begu je nabasao na Daru Tuči zvanu Tif, devojčicu koja živi sama otkad su Buvi raselili sve ljude sa Zemlje. Ona je pametna, hrabra i jedina je uspela da se sakrije od nezvanih gostiju.
Kroz niz komičnih događaja Ou će shvatiti da je biti drugačiji i grešiti nešto sasvim ljudski i zajedno sa Darom će otkriti što to zaista znači biti „Kod kuće“. U epskoj ekspediciji „Kod kuće 3D“ glavni junaci putuju širom planete, od Amerike do Kine, preko Francuske do Australije.
Reditelja Tima Džonsonsa nisu iznenadili rezultati, a uvek ističe vezano za film: „Radi o dvoje likova koji se ne uklapaju u svoje svetove.  Zajedno će iskusiti šta znači biti prihvaćen i kakve sve sličnosti možemo da pronađemo u osobama za koje to nikad ne bi rekli“.
Animirani hit „Kod kuće 3D“ je sinhronizovan na srpski jezik, a glavnim junacima glasove su dali Ivan Zekić (Ou), pevačica Sara Jovanović (Dara), Marko Marković (Kapetan Smek), Anica Dobra (Lusi) i Zoran Ćosić (Kajl).
Povezana vest:  Hale Beri i Kolin Farel dodeljuju Zlatne globuse