Denis Muric i Vuk 2 Ničije dete i vuk – ponovo zajedno!
 
Denis Murić, glavni glumac u filmu Ničije dete i dobitnik nagrade za najbolju mušku ulogu na nedavno završenom FEST-u, susreo se opet sa vukom koji je imao „epizodnu ulogu“ u filmu; pogledajte ekskluzivne fotografije koje zaustavljaju dah.
Nakon susreta, Denis je izjavio: „Vuk je nakon svega ostao isti, ali ja nisam…„
Ničije dete, debitantski igrani film scenariste i reditelja Vuka Ršumovića, u produkciji Miše Mogorovića, koji će početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 9. aprila, baziran je na čudesnoj istinitoj priči o divljem dečaku (u filmu ga igra Denis Murić) koga su sredinom osamdesetih godina prošlog veka lovci pronašli među vukovima u šumi u planinama Bosne i Hercegovine, nakon čega je poslat u Beograd u dom za nezbrinutu decu da se socializuje. Suprotno predviđanjima, dečak, koji nasumično dobija ime Haris Pućurica, počinje ubrzano da se razvija i sklapa prijateljstva…
U filmu igraju deca Denis Murić, Pavle Čemerikić, Isidora Janković i glumci Miloš Timotijević, Tihomir Stanić, Borka Tomović, Goran Šušljik, Zinaida Dedakin, Branka Šelić, Mihailo Laptošević, Draginja Voganjac, Marija Opsenica, Ljuba Todorović i Bora Nenić.
Scenario i režija – Vuk Ršumović. Direktor fotografije je Damjan Radovanović kome je ovo takođe prvi igrani film. Ostatak autorske ekipe čine: Jelena Sopić, scenograf; Maja Mirković, kostimograf; Mirko Bojović, montažer filma; Jura Ferina i Pavao Miholjević, kompozitori.
Film Ničije dete je na nedavno završenom FEST-u osvojio čak četiri nagrade: Beogradskog pobednika za najbolji film u nacionalnoj selekciji, Denis Murić je osvojio nagradu za najboljeg domaćeg glumca, nagradu za najbolji film na FEST-u 2015 dodelio je FIPRESCI Srbija i nagradu Fondacije Nebojša Đukelić za najbolji film u regionu.
Film je osvojio do sad 14 nagrada.
PHOTO: Aleksandra Popović
Povezana vest:  Novi trejler filma Kung fu panda 3: Od ucenika do majstora kung fua