50 Shades kiss za web premijera
STUDIO UNIVERZAL ZARADIO MILIJARDU DOLARA!
 
Univerzal Pikčers Internešnal je objavio danas da će studio danas dostići zaradu od milijardu dolara na svetskim bioskopskim blagajnama. Ovaj uspeh predstavlja najbrže dostizanje te prekretnice u istoriji ovog studija, čime će se potući prethodni rekord postavljen u maju 2013. Ovo je deveta godina zaredom da studio Univerzal zaradi milijardu dolara na svetskim blagajnama.
Za Univerzalov rani uspeh u 2015. zaslužni su brojni filmovi najrazličitijih žanrova. Ali najzaslužniji za to su: „Teorija svega“ (85 miliona dolara), „Pedeset nijansi – Siva“ (401,2 miliona dolara) i rekorder „Paklene ulice 7″ koji je zaradio 316 miliona dolara za samo jednu nedelju prikazivanja.
Univerzal nastavlja sa prikazivanjem hitova u 2015, jer nas ovog leta očekuje nastavak iznenađujućeg hita iz 2012, komedija „Pitch perfect 2: Na putu do zvezda“; dugo očekivani nastavak revolucionarnog serijala Stivena Spilberga, „Svet iz doba jure“; nastavak najuspešnije komedije za odrasle „Ted 2″; animirana avantura „Malci“ i poslednji film reditelja Džuda Apatova „Haos u najavi“.
Povezana vest:  Nove fotografije iz filma „Pijev život“ oskarovca Anga Lija