nis akcija

Do 15. aprila traje glasanja građana za projekte NIS-ovog konkursa „Zajednici zajedno“

Do 15. aprila lokalno stanovništvo može da glasa za izbor projekata NIS-ovog konkursa „Zajednici zajedno“. Građani po prvi put mogu da doprinesu razvoju lokalne zajednice učestvovanjem u izboru projekata iz oblasti sporta, kulture, nauke, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim kategorijama, a koje će kompanija NIS podržati.

Povezana vest:  Novi Patelina zimski ukusi –sardina i šampinjoni

Glasanje će trajati do 16 časova, a aplikacija za glasanje i sve dodatne informacije nalaze se na internet stranici http://zajednicizajedno.nis.eu/.

Građani mogu da glasaju za tri željena projekta iz jednog grada, odnosno opštine. Rezultati konkursa će biti javno objavljeni do 8. maja 2015. godine na internet stranici http://zajednicizajedno.nis.eu/.

NIS već sedmu godinu zaredom sprovodi program podrške lokalnoj zajednici, na koji mogu da se prijave ustanove i neprofitna udruženja iz 11 opština i gradova u Srbiji u kojima kompanija posluje.

Povezana vest:  Novi Lav po ukusu potrošača

U program je do sada uloženo gotovo 800 miliona dinara i realizovano više od 600 projekata. Javni konkurs „Zajednici zajedno“ se sprovodi u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Nišu, Kikindi, Kanjiži, Novom Bečeju, Srbobranu, Žitištu i Čačku.