SUNDJER BOB KOCKALONE BEOGRADSunđer Bob Kockalone prošetao ulicama Beograda
 
Povodom početkom prikazivanja filma „SUNĐER BOB KOCKALONE FILM: SUNĐER NA SUVOM“, Sunđer Bob Kockalone odlučio da u četvrtak, 23. aprila, prošeta ulicama našeg grada.
Ovaj večiti optimista i najsimpatičniji stanovnik Koralova, posetio je naš grad i tom prilikom izmamio osmehe svakog prolaznika. Strpljivo se fotografisao sa svojim fanovima, dobio poneki poljubac i zagrljaj i najavio novo druženje sa mališanima već u nedelju, 26. aprila u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u periodu od 13.30 do 15.30h.
Sa svojim prijateljima, morskom zvezdom Patrikom, Lignjoslavom i Keba Krabom, izašao je na kopno u misiji povratka ukradenog tajnog recepta za najveću poslasticu, Kebinu pljeskavicu. U međuvremenu, kako bi se odmorio od potere, Sunđer Bob je svratio u Beograd i sa prisutnim mališanima sladio Frikom sladoledima sa svojim likom.
„Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom“ napravljen je kako bi u njemu uživala cela porodica, posebno najmlađi, pa je animiran i sinhronizovan na naš jezik i prikazivaće se u 2D i 3D tehnici.
Na redovnim bioskopskim repertorima ovaj film se nalazi od 23. aprila.
Povezana vest:  Radoslav Zelenović: Dobitnici nagrade “Aleksandar Lifka” su temelj evropske i naše kinematografije