Kraljevi drveta 1Premijera druge sezone serije „Kraljevi drveta“ na kanalu Viasat Explore

Nezaustavljivi Kraljevi drveta su se vratili u željno očekivanoj drugoj sezoni praveći veoma dobro planirane i čudesne brvnare. Fizički napor, kratki rokovi i ogroman pritisak su svakodnevne pojave za ove majstore graditeljstva u Pionirima. Ali nije sve samo rad bez ikakvih igara – Kraljevi drveta su spremni za svoje uobičajene trikove i šale, izazove i igrarije po dvorištu.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Nikola: Marko je klasični Miloš Bojanić, a Kaća i Jelena nemaju izgrađen stav, Goca lobira protiv Nikole i Bojane

Vraćamo se na jezero Vilijams u Britanskoj Kolumbiji, gde se muškarci i žene iz Pionir gradnje brvnara kreću u zadivljujuće konstrukcije, koje će za tren postati nečija baza za povlačenje od sveta. Za mnoge komad drveta je samo to, komad drveta. Ali za momke iz Kraljevi drveta, to je početak remek dela!
Da li ste znali:
– Graditelji brvnara Pionir su najveći graditelji ručno rađenih drvenih kuća na svetu
– Svako deblo mora da se suši cele godine pre nego se iskoristi za gradnju, da bi se procenat vlage spustio sa 25% do 15%.
– U Pionir brvnarama nema eksera. Sve je savršeno izdeljano da se uklapa sa zarezima i svim specijalnim sastavima drvene građe.
– Za svako drvo koje obore, zaposleni u kompaniji Pioniri zasade sedam drugih. Do danas, zasadili su oko 1,5 miliona stabala.
 Svake srede od 5. maja do 6. avgusta u 21:00 na kanalu Viasat Explore

Povezana vest:  Nova serija "Čovek, gepard, divljina" na Animal Planet kanalu

Pogledajte video o ovom serijalu OVDE!