U utorak, 4. januara, na kanalu Superstar u 21h počinje emitovanje nove sezone čuvene humorističke serije „Složna Braća-The Next Đeneration“, snimljene u produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije.

Druga sezona serije nam posle 26 godina donosi 12 novih epizoda koje se nadovezuju na kultnu satiričnu seriju iz devedesetih, sa novim ali i starim likovima čije ćemo međusobne odnose i  raznolike i ponekad groteskne situacije gledati svakog dana od ponedeljka do četvrtka na Superstar kanalu. Samo četiri dana kasnije, od 8. januara, bićemo u prilici da karakterističan humor pripadnika bivših republika nekadašnje zajedničke države gledamo na Prvoj TV i to subotom i nedeljom od 20 časova.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet - Nevaljali ljubimci

„Izuzetno sam uzbuđen jer znam da je početak emitovanja serije Složna Braća-The Next Đeneration jedna nova avantura, a ja pre svake nove avanture imam neku vrstu treme. Međutim, duboko sam uveren da će publika primiti nove junake na isti onaj način na koji je primila i stare, jer i jedni i drugi nose istu vrstu šarma, a nadam se da će se ova nova sezona serije koja sutra počinje, gledati sa istim entuzijazmom i za 30 godina, baš kao što se sa tim istim entuzijazmom gledao i onaj serijal koji smo snimili pre skoro četvrtine veka“, izjavio je autor serije, scenarista Dr Nele Karajlić.

Povezana vest:  Miki Manojlović: "Južni vetar: Na granici" se snima temeljno

Novu sezonu serije “Složna Braća – The next Đeneration“ čini impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Sergejem Trifunovićem, Zoranom Cvijanovićem, Nenadom Okanovićem, Darkom Ostojićem, Mimom Karadžićem i drugima. Kreator i scenarista serije i ovaj put je Dr Nele Karajlić uz Srđana Jankovića, a režiju potpisuje Milorad Milinković.

Povezana vest:  Serijal “OD RUŽNE KUĆE DO LEPE KUĆE” na TLC kanalu

Foto: ETM produkcija i Antonio Ahel/ATA Images