PITCH PERFECT 2 - NA PUTU DO ZVEZDAORASPOLOŽITE SE UZ KOMEDIJU „PITCH PERFECT 2 – NA PUTU DO ZVEZDA“
 
Distributerska kuća Taramount Film s velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da od četvrtka, 21. maja u naše bioskope stiže raspevana komedija „PITCH PERFECT 2 – NA PUTU DO ZVEZDA“.
U ovoj komediji, sa talentovanom Anom Kendrik u glavnoj ulozi, moći ćete da uživate u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Art (Subotica), Ekran (Sombor) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).
Povodom početka prikazivanja ovog filma, u petak, 22. maja u 19h biće organizovano lepo dešavanje u holu bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center.
Udruženje GLEE SRBIJA pokazaće prisutnim posetiocima svoj talenat, pevajući a cappella numere.
GLEE SRBIJA je hor koji čine mladi i talentovani ljudi, koji pre svega vole da pevaju i uživaju u muzici.
Njihov  osnovni cilj je da prošire svest o značaju muzike i kulture uopšte, da podstaknu kreativni razvoj mladih i otkrije i na jednom mestu okupi nove umetnike.
Pozivamo vas da dođete na ovo lepo druženje pre projekcije filma „PITCH PERFECT 2 – NA PUTU DO ZVEZDA“ u 19.30h.
Molimo medije koji će ispratiti ovo dešavanje da svoje prisustvo potvrde odgovorom na ovaj mejl.
Raspevane lepotice se vraćaju u filmu „Pitch Perfect 2: Na putu do zvezda“, nastavku originalnog hit filma iz 2012. godine o grupi dopadljivih, ekscentričnih devojaka kojima je samo jedno zajedničko: neodoljiv zvuk koji proizvode kad se savršeno uklope, pomešaju i aranžiraju kao nikad ranije.
Prošlo je tri godite otkako su Lepotice predstavile svoje prepoznatljive vokale, stil i stav i postale prva ženska grupa koja je osvojila državnu titulu. Ali kad ih zabrane zbog skandala koji preti da im poremeti završnu godinu na Bardenu, trostruke šampionke se brinu da su ovog puta izgubile harmoniju zauvek.
Sa samo jednom šansom da povrate svoju reputaciju, Lepotice će morati da se izbore za svoje pravo da osvoje Svetsko prvenstvo u a kapeli u Kopenhagenu. I dok se budu borile da uspostave balans između stresa zbog muzičke dominacije i problema sa odrastanjem, biće potrebna moć sestrinstva da pronađu svoj stil i vide šta je potrebno da bi bile najbolji svetski glasovi.
Film režira Elizabet Benks, koja i glumi u njemu i producira ga zajedno sa Polom Bruksom i Maksom Hendelmanom.
Scenarista Kej Kenon se takođe vratio u ekipu i napisao sledeće poglavlje.
Povezana vest:  Suzan Sarandon u mini seriji o Merilin Monro